Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Confruntarea ROBOȚILOR: Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir anunță că i-au găsit lui Klaus Iohannis un interlocutor pe măsură (VIDEO)

Confruntarea ROBOȚILOR: Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir anunță că i-au găsit lui Klaus Iohannis un interlocutor pe măsură (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

Discursul președintelui Klaus Iohannis a fost întrerupt de o melodie de dragoste. Șeful statului a fost scos din emisia unui post de radio din România din cauza unei pauze de vorbire, chiar în timp ce anunța numirea în funcţia de prim-ministru a Vioricăi Dăncilă. Sistemul de siguranță al postului a crezut că emisia s-a întrerupt, astfel a difuzat automat o piesă. Coincidența face ca piesa care a început să ruleze să se numească ”Stop”, un blues despre dragoste rănită care este interpretat de britanica Sam Brown. 

Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir au comentat incidentul în stilul caracteristic, în ediția de vineri a emisiunii ”Bună, România!”. 

”Practic, avem de-a face cu doi roboți în această situație: robotul Klaus Iohannis și robotul de la radioul respectiv. Softul reacționează foarte repede, domnul Iohannis reacționează foarte greu. E într-o situație de incompatibilitate”, a spus Radu Buzăianu. 

”Eu nu cred că robotul era PSD-ist. Dar dacă și robotul i-a bătut obrazul...”, a comentat, la rândul lui, Răzvan Zamfir. 

Anunțând că au găsit un interlocutor pe măsură lui Klaus Iohannis, cei doi l-au pus pe președinte să ”interacționeze” virtual cu robotul care răspunde când sunt solicitate serviciile unei bănci. 

Ce a ieșit, puteți vedea în videoclipul de mai jos.

De asemenea, Buzăianu și Zamfir au amintit de o altă pauză dintr-un discurs al lui Klaus Iohannis, devenită celebră pe internet. 

Confruntarea roboților: Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir anunță că i-au găsit lui Klaus Iohannis un interlocutor pe măsură

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis
 
 
Loading...