Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Fiica lui Ion Țiriac este ULUITOR de frumoasă! Și duce o viață de huzur... (FOTO)

Fiica lui Ion Țiriac este ULUITOR de frumoasă! Și duce o viață de huzur... (FOTO)

Un articol de: -
Foto: Adevărul Monden

Ion Țiriac este foarte discret mai ales când vine vorba de familia sa. Din acest motiv, prea multe lucruri nu se cunosc despre doi dintre copii săi, Karim și Ioana. Ceea ce e evident, însă, este că Ioana e absolut superbă și o moștenește cu siguranță pe mama sa.

Miliardarul a fost căsătorit o singură dată, cu handbalista Erika Braedt, dar are trei copii: Ion Ion, care provine din relația cu manechinul american Mikette von Issenberg, Karim și Ioana, ambii din relația cu ziarista egipteană Sophie Ayad.

Karim și Ioana locuiesc împreună cu mama lor la Monte Carlo, dar au o relație strânsă și cu tatăl lor, venind foarte des în România, notează Click!.

Faptul că au o relație deosebită este confirmat și de mesajul pe care Ioana i l-a scris tatălui , anul trecut, de ziua lui: ”La mulţi ani celui mai bun tată, pe care orice fată din lumea întreagă şi l-ar dori. Nu ţi-am spus niciodată asta, dar te iubesc până la lună şi înapoi. Nu există cuvinte pentru a descrie acest om. Mă inspiră din ce în ce mai mult cu fiecare zi”.

Averea lui Țiriac este estimată la 1,7-1,8 miliarde de euro.

Citeşte mai multe despre:   Ion Țiriac,   fiica lui Ion Țiriac,   Ioana
Loading...