HOROSCOP ZILNIC SCORPION: Cum va fi ziua pentru acești nativi

HOROSCOP ZILNIC SCORPION: Cum va fi ziua pentru acești nativi

HOROSCOPUL ZILEI SCORPION – Horoscopul zilei de Joi arată că majoritatea semnelor zodiacale vor avea parte de provocări dar și de multe surprize din partea persoanelor apropiate.

HOROSCOPUL ZILEI SCORPION – Pentru gemeni se apropie un eveniment care le inspiră o oarecare teamă sau neîncredere!

HOROSCOPUL ZILEI SCORPION – Toată oboseala nativilor din capricorn a fost în zadar pentru că proiectul pentru care ai muncit atâta eșuează acum.

HOROSCOPUL ZILEI SCORPION – Scorpionul merită o anumită suma de bani pentru un serviciu prestat în beneficiul altuia și acesta nu a plătit așa cum se cuvenea.

HOROSCOPUL ZILEI SCORPION – Adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru că de bună voie nu va scoate banii din buzunar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:51 - Un bărbat și-a dat foc în fața ambasadei israeliene din Washington (VIDEO)
23:33 - Bogdan Ivan: Am stabilit cu marile companii de tehnologie, pornind de la Meta, Google și TikTok, să creăm filtre foarte clare pentru a identifica, eticheta și carantina imaginile și sunetele manipulate de AI (VIDEO)
23:14 - Sistemul sanitar din România se pregătește pentru un eventual război. Raed Arafat: Chiar dacă toată lumea spune că este foarte puțin probabil, a fi pregătit este un lucru obligatoriu
22:55 - Oana Țoiu: Nicușor Dan e în continuare primul în preferințele bucureștenilor. Ce a făcut și unde a dus banii sunt exact direcțiile pe care le-a spus în campanie (VIDEO)
22:41 - Ionuț Stroe: Probabil coaliția care se prefigurează și la nivel de București va da soluția pentru Primăria Generală / Datoriile acestui oraș sunt achitate de o guvernare liberală (VIDEO)
22:16 - Gabriel Zetea: Eu personal aș face o alianță în București, PSD și PNL să susțină un candidat comun care să poată să se bată de la egal la egal cu un primar în funcție, cu Nicușor Dan (VIDEO)
21:46 - 4 persoane au murit și alte 3 au fost rănite într-o avalanșă în Franța. Operațiune majoră de căutare
21:29 - Ministrul croat de externe l-a numit „satelit” rusesc pe președintele Serbiei. Aleksandar Vucic: Nu am fost servitorul nimănui niciodată, ceea ce nu se poate spune pentru Grlic-Radman
21:13 - A fost câștigat marele premiu la Loto 6/49. Anunțul Loteriei Române
20:56 - Șeful serviciului ucrainean de informații militare, Kirilo Budanov: Transnistria nu intenționează să ceară alipirea la Rusia