Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Sport Se pregătește marele ȘOC la Dinamo? „Din INFORMAȚIILE pe care le dețin în acest moment, se va ÎNTOARCE alături de Ioan Becali”

Se pregătește marele ȘOC la Dinamo? „Din INFORMAȚIILE pe care le dețin în acest moment, se va ÎNTOARCE alături de Ioan Becali”

Un articol de: -
Sport

Jurnalistul Decebal Rădulescu susține că „din informațiile pe care le are” fostul acționar al clubului Dinamo, Cristian Borcea, în prezent încarcerat în urma condamnării primite în Dosarul Transferurilor, se va întoarce să preia clubul de la Negoiță.

Rădulescu mai menționează că deși nu știe ce se va întâmpla în viitor, el menționează că, în momentul de față,  Borcea vrea să facă bani și se va întoarce alături de fostul impresar, Ioan Becali, informează Sport.ro.

Borcea a fost acționar al lui Dinamo în perioada 1998-2012, timp în care echipa a câștigat patru campionate,șase Cupe și două Supercupe.

Citeşte mai multe despre:   Rădulescu ,   Borcea,   Dinamo
Loading...