Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Cum ne apărăm de deochi, blesteme și vampirism energetic (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Cum ne apărăm de deochi, blesteme și vampirism energetic (VIDEO)

Un articol de: -
360 de grade

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, Ingrid Baciu, terapeut, Cristian Pompei, consultant, Lucreţiu Tudoroiu, anticar şi Dragoş Bogdan, terapeut, despre luna noiembrie, lună a misterelor şi premoniţiilor, a unei legături puternice cu lumea de dincolo, o lună a situaţiilor duse la extrem şi a activărilor karmice. 

Se spune că această lună are legătură cu ceea ce ne aşteaptă. Favorabil tăierii legăturilor cu tot ceea ce este negativ din trecut. 

”Din punctul meu de vedere, persoanele care sunt atacat de deochi au o valoare vibrațională energetică care intră foarte repede pe același tipar energetic cu a celui care îi ia energia. Sunt persoanele care cedează. Nu înseamnă că acea persoană are probleme, că este necredincioasă, dar ce are acea persoană în plus față de cei care iau energie este o lipsă de încredere în ea, are niște frici. Chier dacă merge la biserică, chiar dacă își face rugăciunile, chiar dacă are un comportament social destul de echilibrat, acea persoană terbuie să aibă încredere în ea, să înceapă să-și creeze protecții energetice. 

Din punctul meu de vedere, primele și cele mai de bază protecții energetice pe care și le poate crea toată lumea sunt prin a spune în fiecare seară și în fiecare dimineață un ”Tatăl nostru”. După aceea, trebuie mers la biserică, trebuie ridicată stima de sine, valoarea de sine. Persoana trebuie să se iubească și să se accepte pe ea însăși pentru că dacă face asta îmcepe să iubească și să accepte în interiorul său Divinitatea”, a explicat Dragoș Bogdan. 

Ediție specială ”360 de grade”: Cum ne apărăm de deochi, blesteme și vampirism energetic

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade
Loading...