Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Ediție specială ”360 de grade”: Sunt blestemele reale? Au ele puterea de a influența destinul omului? (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Sunt blestemele reale? Au ele puterea de a influența destinul omului? (VIDEO)

Un articol de: -
360 de grade

Nimic nu se petrece la întâmplare, spunea părintele Arsenie Boca, preotul care vedea prin zidurile închisorilor, cel mai mare predicator al Ardealului. Răul se abate asupra noastră după măsura faptelor săvârşite, iar necazurile vin de pe urma păcatelor. Care sunt cele mai grave abateri de la legile creştineşti? Au anumite lucruri rele puterea de a influenţa destinul omului şi pentru cât timp. Despre toate acestea a vorbit Alina Bădic în ediția specială ”360 de grade” de sâmbătă, alături de invitații săi, preot Visarion Alexa, Cristian Curte, Radio România Actualităţi, Cristian Pompei, consultant şi Sorin Dinea, inginer.

”Temele acestea sunt puțin marginale în calea creștină. Dacă un creștin își dorește să își asume calea o să dea într-un fel de lucrurile acestea, blesteme, vorbe rele, undeva pe la marginea creștinimului, pentru că ținta omului creștin este să-l cunoască pe Dumnezeu”, a declarat preotul Visarion Alexa. 

”În momentul în care cineva ajunge să blesteme pe cineva, să-i trimită un gând rău, are o problemă pentru că un om care este liniștit, e curat, îi apreciază pe cei din jur, nu face acest lucru. 

În momentul în care ai aruncat acel cuvânt, acesta este ca un bumerang. Blestemul este un bumerang. El pleacă și se întoarce, poate înzecit asupra aceleiași persoane”, a spus și Cristian Pompei. 

Ediție specială ”360 de grade”: Sunt blestemele reale? Au ele puterea de a influența destinul omului?

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Bădic
Loading...