Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri 360 de grade Plouă cu bani pentru 3 zodii în 2018! Iată care sunt cei mai norocoși nativi din zodiac!

Plouă cu bani pentru 3 zodii în 2018! Iată care sunt cei mai norocoși nativi din zodiac!

Un articol de: -
360 de grade

Plouă cu bani pentru 3 zodii în 2018! Iată care sunt cei mai norocoși nativi din zodiac! Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, preot Visarion Alexa, Lucreţiu Tudoroiu, editor şi anticar, Cristian Pompei, consultant şi Valeriu Pănoiu, astrolog, despre punctul până la care astrologia poate fi considerată ca făcând parte din procesul cunoaşterii şi de la ce nivel ea devine un instrument periculos. 

”În istoria Bisericii, părinții Bisericii au făcut o împărțire foarte clară între învățături, pseudoștiințe și alte preocupări ale omului față de tradiția pe care noi am preluat-o de la Hristos și o ducem după 2000 de ani înspre mântuirea omului. 

Sfântul Ioan Gură de Aur, Cipiran al Cartaginei, Vasile cel Mare, marii părinți ai Bisericii denumesc astrologia drept idolatrie”, a declarat preotul Visarion Alexa. 

Ediție specială ”360 de grade”: Astrologia, un instrument periculos. Care este poziția Bisericii

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade
Loading...