Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto Bucureștiul, orașul european cu cel mai aglomerat trafic

Bucureștiul, orașul european cu cel mai aglomerat trafic

Un articol de: -
Foto: acasa.ro Auto

Bucureștiul este orașul european cu cel mai aglomerat trafic, arată un clasament întocmit de TomTom, o companie internaţională de navigare şi de cartografiere, citat de Business Insider.

TomTom a colectat date vreme de nouă ani şi a acordat fiecărui oraş un scor de aglomerare în trafic dintr-un maximum de 100 de puncte.

Astfel Capitala României are cel mai congestionat trafic din Europa, cu un scor de 50%, în creştere cu şapte procente faţă de anul trecut. Este urmată de Moscova, cu un scor de 44%, Sankt Petersburg, cu 41%, Londra, Marsilia și Roma, fiecare cu un scor de 40%. 

Unele dintre orașele aflate în top au început să ia măsuri pentru decongestionarea traficului. La noi, în schimb, aproape 300 de străzi din Capitală au rămas neiluminate miercuri, vreme de o oră, din cauza unei pene majore de curent. În multe dintre intersecții mai ales din sectoarele 1 și 2 semafoarele s-au stins, iar circulația a fost dirijată de polițiștii sau chiar de unii șoferi, exasperați că au ajuns să se deplaseze cu viteza melcului. 
 

Citeşte mai multe despre:   București,   Capitală,   top,   clasament,   TomTom,   trafic,   circulație
Loading...