Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto Crăpături pe autostrada plutitoare Sibiu-Orăștie: Traficul a fost deviat (VIDEO)

Crăpături pe autostrada plutitoare Sibiu-Orăștie: Traficul a fost deviat (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: alba24.ro Auto

Lotul 3 al autostrăzii Sibiu-Orăştie a crăpat din nou. Traficul a fost deviat pe o porţiune de 200 de metri şi nu se poate circula cu mai mult de 60 de kilometri pe oră, din cauza unor fisuri şi denivelări, informează B1 TV. Lotul 3 al autostrăzii scufundate a fost deschis circulaţiei în 2014. Un an mai târziu au apărut probleme şi a fost nevoie ca un sector întreg să fie demolat şi reconstruit. Iar problemele nu s-au oprit acolo.

Crăpături pe autostrada plutitoare Sibiu-Orăștie: Traficul a fost deviat

De la inaugurarea din 2014 şi până acum, lotul 3 al autostrăzii Sibiu-Orăştie a stat mai mult închis decât deschis. Ultima problemă: drumul a crăpat. Din nou. 70 de metri, atât de pe prima bandă, cât şi de pe banda de urgenţă sunt plini de fisuri şi denivelări, aşa că autorităţile au deviat circulaţia pe banda a doua pe o porţiune de 200 de metri. A fost impusă şi o restricţie de viteză. Se circulă ca pe drumurile comunale, cu maximum 60 de kilometri pe oră.

Între timp, toţi cei implicaţi în derularea proiectului au mers la sediul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru a da explicaţii, mai ales că astfel de probleme sunt la ordinea zilei.

Segmentul de autostradă Sibiu-Sebeş face parte din autostrada Orăştie-Sibiu, supranumită şi autostrada scufundată. Lotul 3 a fost deschis circulaţiei pe 15 noiembrie 2014, cu o zi înaintea alegerilor prezidenţiale. La niciun an de la inaugurare au apărut crăpăturile în asfalt, iar în 2015 200 de metri din tronsonul Cunţa-Sălişte au fost demolaţi şi reconstruiţi din nou, din cauză că că a fost găsită apă la opt metri sub asfaltul care crăpase în mai multe locuri.

Citeşte mai multe despre:   Sibiu-Orăştie,   Lotul 3,   autostrăzii scufundate,   CNAIR
Loading...