Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto IMAGINILE ZILEI! În Suceava, DACĂ AI PARCAT GREȘIT, nu se blochează ROȚILE, ci se LIPEȘTE SCOTCH pe toată mașina. Ce a pățit un bucureștean, întrece orice IMAGINAȚIE (VIDEO)

IMAGINILE ZILEI! În Suceava, DACĂ AI PARCAT GREȘIT, nu se blochează ROȚILE, ci se LIPEȘTE SCOTCH pe toată mașina. Ce a pățit un bucureștean, întrece orice IMAGINAȚIE (VIDEO)

Un articol de: -
Auto

Imaginile zilei sunt din Suceava. Un bărbat  cu un autoturism de București, care a parcat jumătate pe trotuar, jumătate pe stradă, a fost pus  pus la punct de un sucevean.

Fiindcă blocase strada, traficul se desfășura cu difcultate în acea zonă, așadar suceveanul s-a  gândit să-i dea o lecție pe care nu o va uita niciodată. Nu  a chemat pe cineva ca să-i blocheze roțile, ci a preferat să-i dea el însuși o lecție.

Astfel că bărbatul i-a lipit scotch pe toată mașina și l-a așteptat să vină, ca să-i și spună vreo două vorbe.

"Așa să parchezi la tine în București, nu în Suceava", i-a spus suceveanul șoferului bucureștean. Dar ce a urmat ... întrege orice imaginație.

AICI poți să vizionezi întreaga conversație.

IMAGINILE ZILEI! În Suceava, DACĂ AI PARCAT GREȘIT, nu se blochează ROȚILE, ci se LIPEȘTE SCOTCH pe toată mașina. Ce a pățit un bucureștean, întrece orice IMAGINAȚIE

Citeşte mai multe despre:   Suceava,   blochează ROȚILE,   AI PARCAT GREȘIT,   autoturism
Loading...