Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto PREMIERĂ: Cel mai avansat şi complex automobil produs în România până acum!

PREMIERĂ: Cel mai avansat şi complex automobil produs în România până acum!

Un articol de: -
Auto

Cea de-a doua generaţie a modelului EcoSport, asamblat în premieră în cadrul uzinei auto de la Craiova reprezintă cea mai importantă noutate a constructorului american din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Potrivit ZF, EcoSport urmează un calendar de lansare similar cu Dacia Duster – prezentare oficială la Frankfurt, lansare în producţie şi livrare către dealeri, pentru ca spre finalul anului - începutul anului viitor să demareze livrările către clienţi.

 “Automobilele prezente la Frankfurt au fost asamblate la Craiova. Uzina se află acum în faza de preproducţie şi pregătire, după care urmează demararea producţiei de serie şi livrările către dealeri, pentru ca vânzările către clienţi să aibă loc la începutul anului viitor”, a explicat Gary Boes, directorul gamei de segment B în cadrul Ford Europa.

Miza o reprezintă depăşirea în premieră a pragului de 100.000 de unităţi produse la Craiova începând cu anul viitor.

 EcoSport va fi cel mai avansat şi complex automobil produs în România până acum, venind cu cele mai noi sisteme dar şi echipamente premium precum piele Alcantara şi versiune sport ST Line.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Ford
Loading...