Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto Prințul din Dubai a TRACTAT un camion cu MERŢANUL său de lux! (VIDEO)

Prințul din Dubai a TRACTAT un camion cu MERŢANUL său de lux! (VIDEO)

Un articol de: -
Auto

Prințul moștenitor al Dubaiului, a cărui avere este estimată la 12 miliarde de dolari, nu s-a dat în lături de la a ajuta un camion blocat în nisip, demonstrând astfel că nu se simte mai presus decât conaționalii săi de rând, relatează RT.

Șeicul Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, sau ‘Fazza’ după cum e cunoscut pe... Instagram, a fost surprins de camerele de filmat ajutând un șofer pe un camion de mare tonaj, care rămăsese blocat în dunele deșertului din Dubai.

Clipul care a devenit imediat viral arată un Mercedes AMG G63 încercând să tracteze un camion uriaș care se străduie să ajungă pe teren solid. În operațiunea de salvare sunt implicate și alte vehicule, iar mercedesul este prins în lanțul de tractare.

Șoferul SUV-ului Mercedes, după plăcuța de ănmatriculare, s-a dovedit a fi membru al  familiei regale Al Maktoum, una dintre cele mai bogate din Emiratele Arabe Unite. Prințul Moștenitor a preferat anonimatul și nu a postat el filmul pe rețeaua de socializare, ci un alt utilizator aflat la fața locului, Saeed Hilal.  

Pentru a nu fi dubii, ulterior internauții au comparat imaginile prințului care mai apare și în alte ipostaze cu haine similare și aceeași mașină.

Prințul din Dubai a tractat un camion cu merțanul său de lux!

 

Citeşte mai multe despre:   Dubai,   print mostenitor,   viral,   masini
Loading...