Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Toți ȘOFERII trebuie să afle! A fost lansată APLICAŢIA care permite identificarea clasei de BONUS-MALUS la autovehiculele asigurate!

Toți ȘOFERII trebuie să afle! A fost lansată APLICAŢIA care permite identificarea clasei de BONUS-MALUS la autovehiculele asigurate!

Un articol de: -
Auto

A fost lansată o aplicație online, disponibilă pe siteul instituţiei Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), prin care utilizatorii pot obţine informaţii despre încadrarea în clasa bonus-malus (B/M) a autovehiculului asigurat prin RCA.

Căutarea se poate face simultan pentru maximum cinci vehicule, iar criteriile de căutare sunt numărul de înmatriculare sau numărul de identificare a autovehiculului (seria de şasiu).

Rezultatele furnizate reprezintă încadrarea în clasa B/M pentru fiecare autoturism în parte, pentru data de referinţă aleasă, precum şi alte detalii privind poliţa RCA (compania de asigurare, durata contractului).

Acest instrument oferă un plus de transparenţă în ceea ce priveşte detaliile contractelor RCA şi, de asemenea, informează în permanenţă asiguraţii cu privire la clasa de B/M în care sunt încadraţi. Consider că aplicaţia pe care am lansat-o astăzi va fi foarte utilă consumatorilor, pentru că sistemul bonus-malus are un rol esenţial în determinarea tarifului poliţelor auto obligatorii”, a declarat Leonardo Badea, Preşedintele ASF.

AICI GĂSIȚI APLICAȚIA 
 

Citeşte mai multe despre:   RCA,   ASF
 
 
Loading...