Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto Tudose împotriva tuturor. Atac extrem de dur la adresa Dacia în plină ședință de guvern (VIDEO)

Tudose împotriva tuturor. Atac extrem de dur la adresa Dacia în plină ședință de guvern (VIDEO)

Un articol de: -
Auto

Băncile, multinaționalele, companiile străine, și acum Automobile Dacia- toate sunt văzuți drept mari dușmani de către premierul Mihai Tudose.

În plină ședință de guvern în care se dau lovituri puternice românilor prin numeroase modificări la Codul Fiscal, premierul a găsit momentul să lanseze un atac dur la adresa grupului Dacia-Renault.

Nemulțumirea premierului vine din faptul că angajații acestei companii au îndrăznit să își ceară drepturile.

"Am apreciat, cu ghilimelele de rigoare, un protest al unor români susținut de conducere care doreau autostrăzi, compania externalizând profitul. Superb! Nu mai merge", a declarat premierul Mihai Tudose în ședința de guvern.

Tudose împotriva tuturor. Atac extrem de dur la adresa Dacia în plină ședință de guvern

Peste 10.000 de angajați de la Dacia au protestat, marți, în Mioveni împotriva trecerii contribuțiilor de la angajator la angajat și a faptului că autorităților nu dezvoltă infrastructura.

Și băncile au căzut țintă atacurilor premierului. Nemulțumirea în cazul acestora a fost că au lăsat angajații să iasă și să protesteze în Piața Victoriei (Detalii AICI).

Citeşte mai multe despre:   Dacia,   atac,   Tudose,   protest
Loading...