Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto Un bărbat și-a sacrificat mașina Tesla pentru a salva un alt șofer. Elon Musk a anunțat că va acoperi costurile reparațiilor (FOTO)

Un bărbat și-a sacrificat mașina Tesla pentru a salva un alt șofer. Elon Musk a anunțat că va acoperi costurile reparațiilor (FOTO)

Un articol de: -
Foto:Snopes.com Auto

Un bărbat care conducea pe o stradă din Germania și-a stricat mașina, o Tesla model S, încercând să salveze un alt șofer care își pierduse cunoștința chiar în timp ce șofa. Elon Musk a aflat despre această întâmplare și a anunțat că îi va plăti eroului costurile pentru reparația mașinii.

Potrivit Muenchner Merkur, Manfred Kick, un bărbat în vârstă de 41 de ani, conducea o mașină Tesla pe o stradă din apropiere de Munchen, în momentul în care a observat că o mașină Volkswagen circula haotic. El și-a dat seama că șoferul își pierduse cunoștința, așa că a ajuns cu vehiculul său fix în fața Volkswagen-ului și a frânat ușor până când ambele mașini s-au oprit. A intrat apoi în mașina șoferului respectiv, i-a acordat primul ajutor și a chemat medicii. Bărbatul a fost transportat la spital și se află acum în stare stabilă.

Eroul ar fi trebuit să dea 10.000 de euro pentru a-și repara mașina, dar de acest lucuru a ajuns să se ocupe chiar Elon Musk.

El l-a felicitat pe posesorul de Tesla pentru că l-a salvat pe celălalt șofer, chiar dacă asta a însemnat să-și strice propria mașină. În semn de recunoștință, Tesla va avea grijă să-i repare vehiculul fără a percepe vreun cost.

Foto: Twitter / Elon Musk

Citeşte mai multe despre:   tesla,   reparatii,   masina tesla,   Elon Musk,   erou,   sofer inconstient,   sofer salvat,   Germania
Loading...