Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Auto VESTE PROASTĂ pentru șoferi: Au venit NOILE RADARE la Poliția rutieră!

VESTE PROASTĂ pentru șoferi: Au venit NOILE RADARE la Poliția rutieră!

Un articol de: -
Auto

Poliția Română a fost dotată cu zeci de radare ultra performante care nu lasă nicio șansă vitezomanilor, anunță Capital.

50 de noi radare ultraperformante au  intrat în dotarea Poliţiei. Este vorba de aparate radar cu laser de tip LTI 20-20 TruCAM, folosite în peste 80 de ţări din întreaga lume. Radarele, tip pistol, au cameră video HD de înalta fidelitate, capabile să redea marca maşinii, plăcuţa de înmatriculare şi chiar trăsăturile faciale ale şoferilor.

Noile radare au performanţe de top: depistare de viteze maxime de până la 320 km/h, distanţă maximă de măsurare de minim 1.000 de metri, iar eroarea maximă tolerată de +/- 2 km pentru viteze de până la 100 km/h.

Oamenii legii folosesc în prezent 639 de radare mobile. Niciun radar fix nu mai este utilizat, nici măcar sistemul de camere de pe DN1, deoarece „nu s-a reuşit retehnologizarea şi punerea în funcţiune a acestuia potrivit unui reprezentant al IGPR.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   radare,   poliția rutieră,   amenzi,   vitezomani
Loading...