Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Cine schimbă România? Cine schimbă România - Ana Maria Buda, studentă la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Cine schimbă România - Ana Maria Buda, studentă la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Un articol de: -
Cine schimbă România?
B1 TV

 continuă campania de conştientizare civică „Cine schimbă România”, lansată împreună cu mai multe canale media, care îşi propune promovarea publică a resurselor ce pot regenera societatea românească. Campania, cea mai amplă din presa noastră, se adresează tuturor românilor care pur şi simplu s-au săturat să mai fie spectatori la degradarea continuă a propriei ţări şi este deschisă oricui doreşte să se implice în promovarea oamenilor şi a soluţiilor care pot schimba cu adevărat România în bine.

Pasiunea din liceu pentru matematică şi fizică a determinat-o pe Ana Maria Buda să urmeze cursurile facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj Napoca.

”Am avut dorința de a ma iniția în această lume a tehnologioei, care cunoaște o dezvoltare accelerată în zilele noastre. Faptul ca sunt singura fată de la secția de Electronică Engleză din cadrul facultății a fost o provocare pentru mine, provocare pe care însă am acceptat-o fără să ezit. Mărturisesc că aici, în cadrul facultății, am avut ocazia să mă dezvolt, să îmi ating potențialul”, a declarat  Ana Maria.

Şi continuă să progreseze. Cu toate acestea, Ana Maria Buda nu ia în calcul varianta de a lucra în străinătate. Se gândeşte cel mult la un master în afara graniţelor ţării.

“Am dorința de a pleca la master în străinătate. Îmi doresc să am parte de un mediu internațional și îmi doresc să acumulez cât mai multe cunoștințe, însă cu siguranță îmi doresc să profesez în România , să pot să ajut la dezvoltarea ei”, a precizat studenta Universitatii Tehnice.

Iar rezultatele au început deja să apară. Ana Maria a obţinut pentru al doilea an consecutiv o bursă Roberto Rocca, în valoare de 2.400 de euro.

“Însă cel mai mult mi-au atras atenția bursele de studiu Roberto Rocca. Am aplicat în momentul în care eram eligibilă, am fost chemată la un centru de evaluare. Momentul în care am primit răspunsul ca am fost acceptată, că mă aflu printre cei 40 de câștigători ai burselor din peste 600 de aplicanți inițiali, a fost unul de maximă fericire pentru mine”, a spus Ana Maria.

Şi îşi urmează visul în continuare, lucru pe care îl doreşte tuturor românilor care vor să schimbe România.

“Să își urmeze visul, să nu se dea bătuți. Oricât de greu ar părea uneori îndeplinirea unui anumit ideal atunci când îți dorești ceva cu adevărat se poate și să nu renunțe niciodată”, a mai declarat Ana Maria Buda.

Cine schimbă România - Ana Maria Buda, studentă la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca
Embed:

Citeşte mai multe despre:   studenta
Loading...