Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Cine schimbă România? Cine schimbă România - Laura Ștefan și Răzvan Nicolescu, despre soluțiile care pot schimba România în bine

Cine schimbă România - Laura Ștefan și Răzvan Nicolescu, despre soluțiile care pot schimba România în bine

Un articol de: -
Cine schimbă România?
B1 TV

continuă campania de conştientizare civică „Cine schimbă România”, lansată împreună cu mai multe canale media, care îşi propune promovarea publică a resurselor ce pot regenera societatea românească. Campania, cea mai amplă din presa noastră, se adresează tuturor românilor care pur şi simplu s-au săturat să mai fie spectatori la degradarea continuă a propriei ţări şi este deschisă oricui doreşte să se implice în promovarea oamenilor şi a soluţiilor care pot schimba cu adevărat România în bine.

Cum schimbăm România? Cum ne putem poziționa pe drumul cel drept și cum schimbăm percepția asupra țării noastre? Care sunt domenile în care România nu poate ține pasul cu Europa? Care sunt strategiile prin care putem schimba lucrurile la nivelul țării? De unde ar trebui să vină schimbarea și de ce obstacole ne lovim? Cât timp ne va lua să ajungem la nivelul celorlalte țări ale Uniunii Europene?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care încearcă să răspundă invitaţii din partea a doua a ediţiei de astăzi a emisiunii „Talk B1”, moderată de Nadia Ciurlin.

Este vorba despre Laura Ștefan, expert anticorupție, și Răzvan Nicolescu, manager Petrom.

Laura Ștefan și Răzvan Nicolescu, la Talk B1
Embed:


Citeşte mai multe despre:   talk b1
Loading...