Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Ai peste 8 clase? Primești 1.800 de lei de la stat, în fiecare lună

Ai peste 8 clase? Primești 1.800 de lei de la stat, în fiecare lună

Un articol de: -
Economic

În anul 2022, cel mai mic salariu, încasat de angajaţii din instituţiile şi autorităţile publice finanţate integral din venituri proprii, va fi de aproape 1.800 net lunar. Atât vor câştiga salariaţii cu opt clase, care au funcţii de execuţie în cadrul acestor instituţii.
Cel mai mic salariu al angajaţilor cu opt clase, vechime maximă şi funcţii de conducere în instituţii finanţate din proprii va fi în 2022 de peste 5.400 lei net lunar. Asta se arată în proiectul legii salarizării unitare făcut public ieri seară de PSD.

În anul 2022, cel mai mic salariu net de pe statele de plată ale autorităţilor şi instituţiilor publice finanţate integral din venituri proprii va fi de aproape 1.800 lei lunar. Atât vor încasa angajaţii cu opt clase, care au funcţii de execuţie în cadrul instituţiilor finanţate integral din venituri proprii, potrivit proiectului legii salarizării unitare. Salariile maxime ale salariaţilor cu studii medii şi funcţii de execuţie în instituţii publice finanţate integral din venituri proprii vor fi cuprinse între 2.900 lei net lunar şi 3.000 lei net lunar în 2022, se arată în proiectul legii salarizării unitare.
 

Citeşte mai multe despre:   salariu,   autorităţile publice,   venituri proprii
Loading...