Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Angajatorul soției premierului Tudose, gaură la bugetul de stat de 1,2 milioane de lei

Angajatorul soției premierului Tudose, gaură la bugetul de stat de 1,2 milioane de lei

Un articol de: -
Economic

Soția premierului Tudose, unul dintre cei mai revoltați PSD-iști că multinaționalele fură taxele de la buget, a fost angajata unei firme care a dat un tun de 2,5 milioane de lei, susține jurnalistul Cătălin Prisacariu într-un articol publicat pe site-ul său.

Firma lui Nicolae Popescu, deținută ulterior doar de consoarta sa, a făcut multe afaceri cu statul, “culmea, numai când Tudose a avut funcții publice”.

Electric Dupo SRL, înființată în 2004, a luat un credit de la BRD, în 2011, în valoare de 900.000 de lei, iar un an mai târziu Fiscul îi punea sechestru pe niște bunuri pentru o datorie de peste 1,2 milioane de lei. Doi ani mai târziu a și intrat în faliment.

Până la faliment însă, în 2013, părțile sociale ale firme s-au împărțit între două femeie. Una dintre ele este o necunoscută din Buzău pe nume Victorița Ungureanu.

“Electric Dupo a ajuns la o femeie din Buzău, Victoriţa Ungureanu, despre care presa a scris că era o boschetară ce devenise patroana a peste o sută de firme, foştii acţionari ai acestora dorind să scape astfel de debite”, scrie Prisăcariu.

Astfel, Electric Dupo SRL, intrată în faliment în 2014, are, pe lângă datoriile către bănci și alți creditori, datorii la stat de peste 1,2 milioane de lei.

“Ei? Bani care, evident, nu vor ajunge niciodată la stat, pentru că tanti Victorița este doar o gaură neagră în care se pierd taxele care trebuia să ajungă la buget. Iar operațiunea este în cârca lu’ nea Popescu, pretinu’ lu’ Tudose, Tudose ăla supărat că multinaționalele fură taxele de la buget”, conchide Prisăcariu.

De asemenea, Diana Tudose, fiica premierul Mihai Tudose, este patroana unei firme specializate în distribuţia energiei electrice încă de la vârsta de 19 ani. Ea este asociată cu afaceristul Victor Nicolae Popescu, care a prins contracte de peste 10 milioane de euro cu statul, atâta timp cât a avut-o angajată pe soţia actualului prim-ministru.   Citește și - Fiica premierului Tudose face afaceri cu energie de la 19 ani

 

Citeşte mai multe despre:   Nicolae Popescu,   Cătălin Prisacariu,   multinaționalele ,   PSD,   firme,   Tănase
Loading...