Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Avarie majoră la Raiffeisen: Întregul sistem al băncii a picat. Carduri, bancomate, internet banking, totul de neutilizat (VIDEO)

Avarie majoră la Raiffeisen: Întregul sistem al băncii a picat. Carduri, bancomate, internet banking, totul de neutilizat (VIDEO)

Un articol de: -
Economic

Clienţii Raiffeisen s-au aflat în mare dificultate în această dimineaţă! Oamenii nu şi-au putut accesa cardul şi nici folosi alte servicii ale băncii din cauza unei avarii majore care a pus instituţia financiară pe "off". Timp de trei ore nimic nu a funcționat în Raiffeisen din cauza unei pene de curent care a blocat întreg sistemul.

Purtătorul de cuvânt al băncii, Anca Hașegan, a precizat pentru B1TV că la ora 9 angajații băncii au reușit să repună sistemul băncii în funcțiune, iar totul este în funcțiune, mai puțin sistemul de home banking.

În mod normal în cazul unei avarii precum cea de dimineață, intră în funcțiune sistemul de back-up, susține reprezentatul băncii, dar acest lucru nu a fost valabil și dimineață și a fost nevoie ca angajații să intervină pentru a remedia situația.

Avarie majoră la Raiffeisen: Întregul sistem al băncii a picat. Carduri, bancomate, internet banking, totul de neutilizat

Citeşte mai multe despre:   Raiffeisen,   sistem,   avarie,   bancomat
Loading...