Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic De ce îi este teamă lui Mugur Isărescu. Economistul Lucian Isar vorbește clar despre situația guvernatorului BNR

De ce îi este teamă lui Mugur Isărescu. Economistul Lucian Isar vorbește clar despre situația guvernatorului BNR

Un articol de: -
Economic

Economistul Lucian Isar este de părere că Mugur Isărescu este speriat de varianta în care ar putea fi dat afară de la BNR din cauza presupusului dosar de la Securitate, iar din această cauză are atitudine nefavorabilă față de subiectul pensiei încasate de la Banca Națională.

”Cum a luat Isarescu prim de pensionare fara sa depuna dosarul? BNR i-a dat imprumut fara dobanda?

Isarescu este stresat de spectrul lustratiei!

Un simplu amendament legislativ ii poate transforma notele date la Securitate sub semnatura "Manole" in instrument de Lustrare (aparute in domeniul public in Romania Libera).

Acest stres il face sa emita declaratii curioase.

Potrivit ultimei pe care o atasez Isarescu afirma ca nu a depus dosarul de pensionare la limita de varsta si prin urmare cei 114 mii euro incasati nu sunt prima de pensionare.

Atunci inseamna ca BNR ofera lui Isarescu un credit de nevoi personale fara dobanda pana catadicseste sa depuna dosarul?”, a scris Lucian Isar pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   Lucian Isar,   Mugur Isărescu,   BNR,   atutudine,   economist
Loading...