Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Declarația zilei: Am un copil de 22 de ani, nu-l pot angaja la privat pe 10 milioane (VIDEO)

Declarația zilei: Am un copil de 22 de ani, nu-l pot angaja la privat pe 10 milioane (VIDEO)

Un articol de: -
Economic

Declarația zilei vine de la o angajată din Sănătate care a ieșit joi în stradă să protesteze după ce Guvernul a anunțat că nu sunt bani pentru sporuri și creșteri salariale. 

Plângându-se că are un copil care nu își găsește loc de muncă la stat, femeia a spus că preferă un post de bugetar decât unul din mediul privat unde salariul este de doar câteva mii de lei.

”Mă descurc foarte greu, cu doi copii în școală. Un copil care a terminat școala sanitară și nu îl pot angaja nicăieri. Nu sunt locuri. Unde sunt locurile care sunt promise la Guvern? De ce spun că sunt locuri în sănătate? Am un copil de 22 de ani pe care nu-l pot angaja decât la particular pe 10 milioane, pe 15 milioane. Să trăiască și ei cu salariul ăsta”, a declarat protestatara. 

10.000 de angajaţi din Sănatate au ieşit joi în stradă, după ce ministrul de Finanţe le-a spus verde în faţă că nu sunt bani pentru sporuri sau pentru creşteri salariale. Sindicalşti din toate colţurile ţării, s-au strâns în piaţa George Enescu iar apoi au plecat în marş spre Guvern. Oamenii vor nici mai mult, nici mai puţin decât ce li s-a promis în campania electorală. 

Declarația zilei de la mitingul angajaților din Sănătate: Am un copil de 22 de ani pe care nu-l pot angaja decât la particular pe 10 milioane

Citeşte mai multe despre:   Declarația zilei,   angajată,   bani,   copil,   mediul privat
Loading...