Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic DENT ESTET, creștere cu 28% a cifrei de afaceri în T1 din 2017 față de perioada similară a anului precedent

DENT ESTET, creștere cu 28% a cifrei de afaceri în T1 din 2017 față de perioada similară a anului precedent

Un articol de: -
Economic

Grupul de clinici Dent Estet, lider de piață în domeniul serviciilor de medicină dentară din România, a înregistrat în primul trimestru al anului 2017 o cifră de afaceri de 2.011.387 euro, în creștere cu 28% față de perioada similară a anului trecut (Q1 2016).

Creșterea cheltuielilor operaționale cu 22%, o rată mai mică decât creșterea veniturilor, a asigurat o creștere corespunzătoare a profitabilității grupului.

Evoluția financiară pozitivă s-a datorat atât creșterii numărului de pacienți, cât mai ales a solicitărilor de tratamente complexe, protetica dentară și implantologia fiind specialitățile care au generat cele mai mari venituri pentru Grup.  

Numărul pacienților tratați în clinicile Grupului Dent Estet în această perioadă a crescut cu aproximativ 18% față de anul trecut. De asemenea, numărul medicilor a crescut cu aproximativ 8% față de aceeași perioadă a anului precedent.

Cifra de afaceri este una record pe piața serviciilor de stomatologie, Dent Estet situându-se în continuare pe locul 1 în domeniul clinicilor private de medicină dentară din țara noastră.

Citeşte mai multe despre:   stomatologie,   DENT ESTET,   clinica,   dinti,   dentist
Loading...