Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Dragnea: NEPLATA contribuțiilor de către angajatori va fi INFRACȚIUNE (VIDEO)

Dragnea: NEPLATA contribuțiilor de către angajatori va fi INFRACȚIUNE (VIDEO)

Un articol de: -
Economic

Angajatorii care nu plătesc contribuțiile în numele angajaților se vor face vinovați de infracțiune, a anunțat președintele PSD, Liviu Dragnea.

Una dintre măsurile fiscale anunțate de Guvernul Tudose este trecerea contribuțiilor de la angajatori la angajați, urmând ca, în continuare, angajatorii să plătească aceste contribuții, dar în numele angajaților. Precizarea a fost făcută de mai multe ori de către membri ai Guvernului, care au vrut să elimine îngrijorările că acest transfer de contribuții va aduce cozi imense la ghișee. 

Întrebat ce se întâmplă, totuși, dacă angajatorul nu plătește, în numele angajatului, contribuțiile, Dragnea a răspuns: ”Ați atins un subiect foarte important, care nu s-a discutat până acum. Și poate chestiunea asta generează atâta scandal. Toate contribuțiile vor deveni stopaj la sursă. Dacă nu vor fi plătite, asta înseamnă infracțiune. Asta înseamnă că vom avea garanția că toate aceste contribuții vor fi plătite până la ultimul leu”.

Acest lucru va fi prevăzut în ordonanța care urmează să fie adoptată vineri de Guvern pentru modificarea Codului Fiscal sau într-o lege ulterioară. 

Dragnea: Neplata contribuțiilor de către angajatori va fi infracțiune

Citeşte mai multe despre:   Dragnea,   infracțiune,   angajați,   angajatori,   contribuții,   plata contribuțiilor
Loading...