Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Impozitul pe cifra de afaceri, la un pas să închidă eMAG-ul. Iulian Stanciu: “Ne doare lipsa de predictibilitate"

Impozitul pe cifra de afaceri, la un pas să închidă eMAG-ul. Iulian Stanciu: “Ne doare lipsa de predictibilitate"

Un articol de: -
Foto: Capital Economic

Măsurile fiscale dorite de coaliția PSD-ALDE pun în pericol firmele românești. O spune CEO-ul de la eMAg care acuză lipsa de predictibilitate și neimplicarea guvernului în digitalizarea țării.

“Ne doare lipsa de predictibilitate. Noi construim planuri pe termen lung. Naspers a investit 100 milioane pentru dezvoltare. Noi facem nişte estimări, iar aceste estimări au nevoie de predictibilitate”, a afirmat Iulian Stanciu, conform Capital.

Șeful de la eMAG anunță că această firmă ar putea fi nevoită să se închidă dacă guvernul va merge mai departe cu intenția de introduce impozit pe cifra de afaceri.

"Dacă guvernul introducea impozitul pe cifra de afaceri am fi închis eMAG-ul", susține Iulian Stanciu.
Acesta atrage atenția că salarii foarte mici ce sunt acordate în România fac ca oamenii să aleagă să lucreze în afara țării.

"Aceştia preferă să muncească în străinătate pentru că acolo sunt salarii de 1.600-1.800 euro. În România sunt de 400 euro. Noi plătim dublu pentru lucrătorii din depozit în Polonia", susține CEO-ul de la eMAG.

O problemă gravă pe care o are România este lipsa de digitalizare a țării, atrage atenția Iulian Stanciu.

“Nu avem cum să vindem produse unor oameni care nu au internet. Toată România trebuie să fie digitalizată”, precizează acesta.

Citeşte mai multe despre:   impozit,   Iulian Stanciu,   predictibilitate,   eMAG
Loading...