Probleme serioase la sistemul de plăţi al celor de la ING: Toate tranzacţiile din weekend s-au dublat / UPDATE – ING: Clienţii vor putea vedea sumele restituite în contul lor până la finalul zilei (FOTO)

Probleme serioase la sistemul de plăţi al celor de la ING: Toate tranzacţiile din weekend s-au dublat / UPDATE - ING: Clienţii vor putea vedea sumele restituite în contul lor până la finalul zilei (FOTO)

UPDATE:Clienţii vor putea vedea sumele restituite în contul lor până la finalul zilei, a anunțat ING Bank.

”O parte dintre clienți ING au putut vedea astăzi tranzacții dublate în extrasul lor de cont. Cauza vine dintr-o eroare operațională, în care unele fișiere de plată decontate astăzi au fost procesate de două ori. Eroarea nu a afectat în niciun fel alte servicii și sisteme ING. Clienții vor putea vedea sumele restituite în contul lor până la finalul zilei. Ne cerem scuze clienților care au întâmpinat dificultăți în acest sens și le mulțumim pentru înțelegere”, au anunțat reprezentanții ING.

Sistemul de plăţi de la ING a suferit o eroare serioasă în acest weekend! Potrivit unor raportări ale clienţilor, Plăţile electronice făcute în cadrul platformelor ING s-au dublat, începând cu ziua de vineri şi până la ora transmiterii acestei ştiri, scrie ZF.

„Moms (mame, n.r.) care aveţi cont la ING şi aţi făcut plăţi în ultimele 3 zile să vă verificaţi contul. Mie mi s-au dublat tranzacţiile şi am sold cu minus. Înţeleg că nu sunt singurul utilizator în situaţia asta”, a scris o clientă pe un grup de Facebook.

Mai exact, dacă un client a efectuat o plată de 100 de lei vineri, tranzacţia a fost înregistrată de două ori şi astfel din cont i-a fost retrasă suma de 200 de lei.

Pentru moment nu se cunoaşte un motiv al erorii, iar unitarea bancară nu a transmis pe Facebook în urma plângerii clienţilor că lucrează pentru remediera în cel mai scurt timp al problemei.

„Această problemă este cunoscută în prezent de către departamentul avizat şi se lucrează cu prioriate la remedierea ei”, spun reprezentanţii băncii. „Într-adevăr, întâmpinăm o problemă în prezent, însă se lucrează cu prioritate la rezolvarea acesteia, iar operaţiunile dublate vor fi reglate ulterior”, se arată în răspunsul lor.

Sursă captură: Adevărul

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:42 - Bunica lui Cătălin Bordea, sfaturi de viață pentru comediant: „Trebuie să îți iei o femeie care are copil!”. Ce-a zis despre fosta lui soție
22:27 - Tragedie în Franța! Un băiat de 7 ani a murit într-un loc de joacă, în fața părinților
22:18 - Copiii mor de foame în nordul Fâșiei Gaza – anunță Organizația Mondială a Sănătății
22:17 - Nicolae Ciucă spune că îl „evaluează” pe Ionuț Lupescu pentru o posibilă candidatură la Primăria Capitalei
22:02 - Florin Roman (PNL), despre racolarea primarilor: Un partid pregătit, cu oameni capabili și cu rezultate foarte bune nu are de ce să se teamă. Trebuie să te duci cu încredere în fața oamenilor (VIDEO)
21:57 - Ana Baniciu rezistă poftelor din timpul sarcinii: „La gravide, dacă mănâncă foarte mult, riscă să facă POC” / Artista se mută în casă nouă în luna mai, „fix când o să fiu mare ardei umplut” (FOTO)
21:57 - Previziuni sumbre pentru următoarele trei luni. Ce spune un „călător în timp” că se va întâmpla
21:55 - Pasagerii Alaska Airlines care au fost afectați de explozia din timpul zborului, dau în judecată compania aeriană și Boeing pentru 1 miliard de dolari
21:46 - Gigi Becali revine în politică. Își face un nou partid, chiar în an electoral. Ce nume a ales patronul FCSB și ce fost fotbalist îi va fi alături (FOTO)
21:27 - Ramona Olaru dă de pământ cu milionarii Capitalei. Ce spune asistenta TV despre aceștia: „Sunteți ultimii fraieri”