Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Ionuț Mișa, în lacrimi după măsurile adoptate: "Pe cuvânt de tată a trei copii vă garantez că nu scad salariile" (VIDEO)

Ionuț Mișa, în lacrimi după măsurile adoptate: "Pe cuvânt de tată a trei copii vă garantez că nu scad salariile" (VIDEO)

Un articol de: -
Economic

Ionuț Mișa șochează din nou! După ce a provocat revolta și teamă în spațiul public prin ordonanța de urgență de mutare a contribuțiilor de la angajator la angajat, despre care sindicatele și analiștii economici au avertizat că ar putea duce la reducerea salariilor la foarte mulți români, Ionuț Mișa a recurs la lacrimi și jurăminte pe familie pentru a convinge lumea că nu le va face rău prin politicile sale.

”Eu am 19 ani de experiență în acest domeniu (...) Am responsabilitatea necesară pentru a face lucrurile așa cum trebuie pentru că, ca finanțist, eu ca tată, am trei copii, eu am responsabilitatea faptelor. Dacă exista vreun risc ca salariile să scadă, spuneam asta de la bun început”, a declarat Ionuț Mișa, miercuri seară.

Ionuț Mișa, în lacrimi după măsurile adoptate: "Pe cuvânt de tată a trei copii vă garantez că nu scad salariile"

Imediat după plângăcioasele asigurări, Ionuț Mișa a ținut să mute responsabilitatea și pe seama angajatorilor precizând că aceștia trebuie să fie de bună-credință pentru ca românii să nu piardă bani prin măsurile luate de guvern.

”Orice angajator responsabil și de bună credință nu se va gândi să ia din beneficiul pe care statul român îl crează unui angajat și să-l bage la el în buzunar (...) Garantez fiecărui salariat că prin aceste măsuri va avea o contribuție mai mare la pensie în viitor”, a mai spus Ionuț Mișa

Acum rămâne de văzut cât de mult cred aceste plângăcioase asigurări și populația, pentru că atât societatea civilă, cât și sindicatele, continuă să anunțe proteste împotriva "revoluției fiscale".
 

Citeşte mai multe despre:   Ionuț Mișa,   lacrimi,   familie,   salarii,   promisiuni,   contribuții
Loading...