Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic IREAL: Autobuzul produs 100% în România refuzat de toate primăriile pentru că "era prea ieftin" (FOTO, VIDEO)

IREAL: Autobuzul produs 100% în România refuzat de toate primăriile pentru că "era prea ieftin" (FOTO, VIDEO)

Un articol de: -
Foto: Roman Brașov Economic

Autobuzul 100% românesc produs de compania Roman Brașov a murit chiar înainte de a se naște. Potrivit Economica.net, nicio autoritate locală din România și nicio instituţie nu l-au dorit. Nici firmele din străinătate nu s-au interesat mai interesate. Roman Braşov a vândut, anii trecuţi, doar 6 unităţi unor firme de transport internaţional de pasageri, şi aceasta a fost tot.

Motivul oferit pentru refuzul municipalităților din România de cumpăra de la compania Roman Brașov este unul ireal: "Nu l-a dorit nimeni. Era prea ieftin".

"Am avea nevoie de o altă omologare, de o altă linie de producţie pentru motor, pentru că acum ni se impun normele EURO 6. Nu are sens, mai ales că nu avem comenzi. Autobuzul românesc s-a dovedit un eşec. Nimeni din ţară nu ne-a vrut", a afirmat directorul companiei.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Citeşte mai multe despre:   autobuz,   Roman Brașov,   ieftin
Loading...