Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Lia Olguța Vasilescu: Legea salarizării este în linie dreaptă. Orizontul de timp este exact cum scrie în programul de guvernare, ca de la 1 iulie să se aplice (VIDEO)

Lia Olguța Vasilescu: Legea salarizării este în linie dreaptă. Orizontul de timp este exact cum scrie în programul de guvernare, ca de la 1 iulie să se aplice (VIDEO)

Un articol de: -
Economic

Legea salarizarii unitare nu va ajunge nici săptămâna aceasta în Parlament. Ministrul muncii Lia Olguța Vasilescu a anunțat ca proiectul va fi trimis abia săptămâna viitoare. Asta deși Liviu Dragnea anunța în urmă cu două săptămâni că legea este gata să fie adoptată.

”Mai avem amendamente de la sindicatul polițiștilor. Unele, pertinente, altele nu putem să le acceptăm. Vă dau exemplu, vor ca anvelopa de sporuri să fie mai mare decât 30% și este unul din punctele cheie ale legii și nu putem să renunțăm la acesta. În principiu nu sunt amendamente care să modifice esența legii. 

Legea este în linie dreaptă. Orizontul de timp este exact cum scrie în programul de guvernare, ca de la data de 1 iulie să se aplice”, a declarat ministrul Muncii. 

Întrebată când va fi depusă în Parlament legea salarizării, Lia Olguța Vasilescu a răspuns: ”Cât mai repede. Eu nu am niciun stres că nu va trece de Parlament”.

Lia Olguța Vasilescu: Legea salarizării este în linie dreaptă. Orizontul de timp este exact cum scrie în programul de guvernare, ca de la 1 iulie să se aplice

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   Lia Olguţa Vasilescu,   legea salarizarii unitare,   Parlament,   amendamente
Loading...