Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Loteria bonurilor fiscale: O nouă extragere va avea loc pe 18 octombrie, pentru bonurile din luna septembrie

Loteria bonurilor fiscale: O nouă extragere va avea loc pe 18 octombrie, pentru bonurile din luna septembrie

Un articol de: -
Foto: voceatransilvaniei.ro Economic
Extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile emise în perioada 1-30 septembrie va avea loc pe 18 octombrie la ora 17.20, informează Mediafax.

Fondul de premiere este de un milion de lei și se va împărţi la maxim 100 de câştigători. În cazul în care vor exista peste 100 de câșigători se va organiza o nouă extragere.

Bonurile căștigătoare vor fi stabilite în urma uneo extrageri în două etape. Pentru început va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei bonurilor câştigătoare, iar apoi vor fi extrase trei bile
pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul MFP, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. "Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cei care au bonuri câștigătoare pot depune cererile de revendicare a premiilor începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.

Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale în original, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.
Loading...