Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic MARE ATENȚIE! Ce se va întâmpla cu OFERTELE de Black Friday! A fost făcut ANUNȚUL așteptat de mulți ROMÂNI

MARE ATENȚIE! Ce se va întâmpla cu OFERTELE de Black Friday! A fost făcut ANUNȚUL așteptat de mulți ROMÂNI

Un articol de: -
Economic

Black Friday se aproprie cu pași repezi, iar milioane de oameni urmăresc cu atenție ofertele ce vor fi făcute de către comercianți cu această ocazie pentru a putea achiziționa la preț redus cele dorite sau necesare.

Nu doar cumpărătorii sunt cei care vor monitoriza cu mare atenție aceste oferte de Black Friday, anul acesta vor fi foarte atenți și inspectorii de la Consiliul Concurenței.

Președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, a anunțat că instituția va urmări comercianții pentru a se asigura dacă ofertele sunt reale, iar imediat va face public un raport cu privire la comerțul electronic.

"Partea buna este că, într-adevar, comerțul electronic e în expasiune la noi. Nu vrem să omorâm Black Friday, nu vrem să omorâm comerțul electronic. Vrem să ne asigurăm că funcționează bine, să vedem cum poate fi îmbunătățit", a anunțat Chirițoiu la Digi 24.

Atenția acestora se va axa pe prețul de la care comerciantul afirmă că se va reducerea pentru a se asigura că acesta este unul real și nu unul inflant pentru ca procentul de reducere să fie cât mai mare și atragător pentru cumpărători.

"La ce ne uităm? Să vedem dacă reducerile sunt reale, dacă se respectă legislația care spune că atunci spui că ai făcut o reducere trebuie ca reducerea să se facă față de un preț care a fost real și a funcționat o perioadă îndelungată de timp", a precizat șeful Consiliului Concurenței.

În acest an, Black Friday va avea loc pe 17 noiembrie.

Citeşte mai multe despre:   Black Friday,   Consiliul Concurenței,   Chirițoiu,   oferte,   preț
Loading...