Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Mihai Tudose, întrebat cum vede faptul că prețul carburanților la pompă a început să crească: ”E problema lor, nu?” (VIDEO)

Mihai Tudose, întrebat cum vede faptul că prețul carburanților la pompă a început să crească: ”E problema lor, nu?” (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Economic

Răspuns halucinant al premierului Mihai Tudose cu privire la prețul carburanților

În contextul în care Guvernul a anunţat o creştere a accizei pe carburanţi, șeful guvernului a fost întrebat marți cum vede faptul că prețul carburanților la pompă a început să crească. Replica lui Mihai Tudose a venit imediat: ”E problema lor, nu?”.

Mihai Tudose, întrebat cum vede faptul că prețul carburanților la pompă a început să crească: ”E problema lor, nu?”

"Dacă ei continuă, vom vedea și noi de unde putem regla situația. Prețul nu poate doar să scadă, dar în mod cert nu e influența accizei pentru că acciza nu a intrat în vigoare. O să avem o discuție săptămâna viitoare, să vedem care a fost motivul. Dacă a crescut barilul, avem altă discuție. Dacă a crescut artificial, cred că nu mai avem nicio discuție”, a adăugat premierul. 

La rândul lui, Liviu Dragnea a dat vina pe tehnocrați pentru situația carburanților. 

"În legătură cu prețul carburanților, să nu uităm că atunci când Guvernul Cioloș nu a acceptat rugămintea noastră să proroge eliminarea taxei pe stâlp, acciza și TVA-ul ne-au costat 7 miliarde. Argumentele mincinoase de la acea vreme au fost: vor scădea prețurile la energie, la pompa. Deci sunt 7 miliarde de lei pe care nu le-au mai plătit aceste companii, dar românul nu a simțit nimic. E bine să nu uităm asta pentru că de-asta nu mai am încredere în cauzele pentru care se micșoreaza sau se măresc prețurile la carburant”, a declarat Liviu Dragnea.
 

Citeşte mai multe despre:   Mihai Tudose,   prețul carburanților,   acciza
Loading...