Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Polițiștii germani, răsfățații bugetului. SALARIILE INCREDIBILE pe care românii doar le visează! (FOTO)

Polițiștii germani, răsfățații bugetului. SALARIILE INCREDIBILE pe care românii doar le visează! (FOTO)

Un articol de: -
Economic

Grila de salarizare a polițiștilor germani este pur și simplu ieșită din comun, potrivit informațiilor furnizate de oeffentlichen-dienst.de.

Conform tabelelor de remunerare publicate de Guvernul Federal al Germaniei (publicate aici), un un polițist cu experiență de până în trei ani câștigă 2.700 euro pe lună, cei cu peste 9 ani de experiență trec de 3000 pe lună, iar cei cu peste 14 ani de experiență pot ajunge să câștige chiar și 7000 de euro pe lună în funcție de grade și de realizări.

Sumelor de mai sus se adaugă bonusuri, premii, bonuri de benzină "no limit", o vacanță asigurată anual etc. Astfel, venitul unui polițist german ajunge să îl depășească pe cel al unui parlamentare român. 

Comparativ cu Germania și România stă destul de prost la acest capitol. Un polițist român câștigă, potrivit unui articol al ZF din 2015, minimum 500 euro, iar cel mai bine plătit polițist român câștigă aproximativ 2000 de euro.

Cu toate acestea, meseria de polițist în Germania nu este deloc ușoară, în condițiile în care manifestațiile extremiste violente sunt la ordinea zilei, iar, în ultimii ani, țara se confruntă cu un semnificativ val de imigranți.

Citeşte mai multe despre:   salarii,   politia,   Germania
Loading...