Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Reacția ministrului Finanțelor după informarea celui mare fond de pensii private din România privind naționalizarea fondurilor: Îmi exprim speranța că informările acestui administrator de fond să fie corecte de acum înainte (VIDEO)

Reacția ministrului Finanțelor după informarea celui mare fond de pensii private din România privind naționalizarea fondurilor: Îmi exprim speranța că informările acestui administrator de fond să fie corecte de acum înainte (VIDEO)

Un articol de: -
Economic

Ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan reacționează după ce cel mai mare fond de pensii private din România a tras un semnal de alarmă şi a susţinut că au avut loc discuţii despre o eventuală naționalizare a fondurilor de pensii private.

După ce și-au informat contributorii în acest sens, reprezentanții NN Pensii au revenit miercuri, precizând că scrisoarea trimisă clienților reprezintă un răspuns la solicitările de clarificare venite din partea acestora. 

"Conţinutul scrisorii trimise de NN Pensii către clienţii săi este unul exclusiv informativ şi acesta nu reprezintă un avertisment. Nevoia acestei informări a venit ca răspuns la solicitările de clarificare din partea clienţilor noştri provocate de discuţiile publice din ultima perioadă cu privire la viitorul sistemului de pensii", au transmis reprezentanții companiei printr-un comunicat de presă, citat de News.ro, adăugând că vor continua să își informeze contributorii. 

Reacția ministrului Finanțelor după informarea celui mare fond de pensii private din România privind naționalizarea fondurilor: Îmi exprim speranța că informările acestui administrator de fond să fie corecte de acum înainte

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

La finalul unei conferințe de presă pe care a susținut-o miercuri la Guvern, ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan a spus că speră ca această companie să își informeze corect contributorii. 

”Îmi exprim speranța că informările acestui administrator de fond să fie corecte de acum înainte. Sigur că intră în obligația lor să-și informeze clienții, dar să nu-i dezinformeze. Pentru că dacă este cineva îndreptățit să-i tragă la răspundere chiar și penal, oricare dintre clienții respectivei companii poate să o facă pentru că prin aceste declarații s-au afectat negativ randamentele în valorificarea resurselor constituite pe baza contribuțiilor clienților”, a spus Viorel Ștefan. 

Citeşte mai multe despre:   VIOREL STEFAN,   ministrul finantelor,   NN Pensii,   nationalizare,   pensii private
Loading...