Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Se încing spiritele în SCANDALUL dintre Țiriac și Isărescu: Se anunță un PROCES ISTORIC (VIDEO)

Se încing spiritele în SCANDALUL dintre Țiriac și Isărescu: Se anunță un PROCES ISTORIC (VIDEO)

Un articol de: -
Economic

Se încing spiritele între Ion Țiriac și Mugur Isărescu din cauza închiderii Arenelor BNR în lipsa unui aviz de funcționare al ISU.

Fostul tenismen a anunțat miercuri că-l va acționa în judecată pe guvernatorul BNR, motivând că turneul său de tenis ar putea fi suspendat din cauza închiderii Arenelor. De asemenea, acesta a propus cumpărarea bazei cu un preț mult mai mare decât valorează. (Detalii AICI)

Se încing spiritele în SCANDALUL dintre Țiriac și Isărescu: Se anunță un PROCES ISTORIC

Replica lui Isărescu nu a întârziat. Economistul șef al României amintește că “terenul din str. Dr. Staicovici nr. 42-48 este proprietatea BNR din anul 1946, fiind dobandit printr-un act de vanzare-cumparare de la Societatea de Dare la Semn Bucuresti. Arena Centrala de tenis, impreuna cu alte constructii amenajate pe terenul BNR, a fost preluata in proprietate de catre BNR, cu plata, in anul 1991, de la Ministerul Tineretului si Sportului. La data preluarii, starea constructiilor si a terenului din jurul acestora era deplorabila, necesitand investitii semnificative. Dupa anul 1991, BNR a realizat investitii in Arena Centrala si terenurile de antrenament in valoare de aproximativ 1.000.000 lei in preturi curente (amenajare vestiare in anul 1997, tribuna metalica in anul 1999, instalatie de nocturna in anul 2000 etc.)", transmit oficialii Bancii Nationale intr-un comunicat transmis joi, scrie hotnews.

Guvernatorul BNR cere 35 de milioane de euro pentru ca baza sportivă Arenele BNR să revină la Ministerul Tineretului şi Sportului. Anunţul a fost făcut de ministrul Marius Dunca, prezent, miercuri, alături de omul de afaceri Ion Ţiriac şi preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, la Comisia Economică, Industrii şi Servicii din Senat, condusă de Daniel Zamfir, pe tema arenelor BNR, scrie news.ro.

Citeşte mai multe despre:   ISU,   Ion Țiriac,   Mugur Isărescu,   BNR,   Arenelor
Loading...