Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Șemineele pe lemne comandate online de la PEFOC.ro garantează cel mai mic preț

Șemineele pe lemne comandate online de la PEFOC.ro garantează cel mai mic preț

Un articol de: -
Economic

Apariția magazinelor online de șeminee în România se află în plină dezvoltare, deoarece piața comerțului online este un loc propice pentru derularea unei afaceri cu șeminee profitabile. Dar, ca și în cazul comerțului clasic și în acest caz trebuie să ținem cont de câteva reguli, astfel încât, premisele dezvoltării unei afaceri cu șeminee pe lemne să fie unele corecte. Rămâi cu mine pănă la final, pentru că am pregătit povestea și cheia de succes a celui mai mare magazin online de șeminee din România, și anume PEFOC.ro

Și poate ni se pare ciudat să ne cumpărăm un semineu pe lemne online, gândindu-ne că nu e ca o carte sau o pereche de pantofi pe care le cumpărâm online fără vreo grijă. Vei fi surprins să aflii că apariția magazinelor online din acest domeniu, aduce numai beneficii. Și în primul rând aș vrea să menționez prețul mult mai mic. De ce? Clientul are astăzi posibilitatea să se informeze mult mai ușor și rapid despre prețuri, specificații și comparații, și asta datorită Internetului. Aceasta este și cauza pentru care prețul șemineelor a scăzut considerabil, chiar dacă prețul multor materiale de construcții a crescut. La un calcul simplu făcut de specialiști în domeniu, clientul final câștigă până la 20%, datorită prezenței în online a unui magazin de șeminee de o calitate superioară.

 Șemineele se vând mai ieftin online

 Ceea ce nu au înteles mulți producători și distribuitori de șeminee, dar a reușit PEFOC.ro să o facă cu mare succes, a fost scăderea prețurilor și oferirea de produse calitative la prețuri competitve. Asta oferă PEFOC.ro de când a apărut pe piață, reușind să mulțumească tot mai mulți români cu șeminee de înaltă calitate. PEFOC.ro, care a reușit să aducă produse de cea mai bună calitate la prețuri reale clinetului final,  ajunge să vândă în acest an, peste 4000 de șeminee. Datorită servicilor de un înalt nivel și a produselor de calitate superioară, firma continuă să crească și să rămână lider de piață în România, cu cel mai mare magazin online de șeminee, adică mereu în alegerea românilor atunci când vorbim de montarea unui șemineu .

PEFOC.ro se bazează pe calitate

PEFOC se diferențiază, mai ales prin profesionalism, personalul calificat, pregătit să vă ofere informațiile necesare îngrijirii și montării diferitelor tipuri de șeminee, termoseminee, focare sau bioșeminee și a tuturor modelelor de seminee moderne din gama largă de produse, dar și prin prețurile foarte bune la care le puteți cumpăra. Chiar dacă vreți un semineu decorativ sau unul pe deplin fucțional, PEFOC are varianta cea mai potrivită. Reprezentanții PEFOC.ro ne asigură de cea mai mare varietate de șeminee din câte am văzut până acum.

„Poate cu timpul vor înțelege că un magazin online înseamnă în primul rând clienți mulțumiți care se întorc să cumpere de la tine și care te recomadă cu încredere și căldură”- este părerea specialiștilor în șeminee, PEFOC.ro.

Loading...