Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Situație disperată: Zeci de angajați de la Complexul Energetic Oltenia au intrat în greva foamei 

Situație disperată: Zeci de angajați de la Complexul Energetic Oltenia au intrat în greva foamei 

Un articol de: -
Economic

Situație disperată la Complexul Energetic Oltenia (CEO). Zeci de angajați au intrat în greva foamei, marți, nemulţumiţi de nivelul salariilor în raport cu condiţiile de muncă, dar și de eșecul negocierilor pe care le-au avut cu reprezentanții conducerii, informează HotNews

Peste 20 de angajați ai CEO au recurs la acest gest. Oamenii susţin că producţia a crescut, mulţi dintre mineri au plecat, dar salariile au rămas la 1.400 – 1.700 de lei, în timp ce ale conducerii au crescut constant.

Astfel, sindicaliștii cer majorarea tuturor salariilor, începând cu 1 decembrie.

”Solicităm ca, din 1 decembrie, toate salariile din CEO să crească. Au plecat 4.000 de salariaţi, producţia a crescut, nu cerem nimic, decât cotă parte din ce ni se cuvine. Nu e normal ca, în condiţii de vreme extremă, să ai salarii de 1.400 – 1.700 lei, iar conducerea să aibă salarii foarte mari şi să sfideze angajaţii”, a declarat Gabriel Căldaruşe, preşedintele Sindicatului Mine Energie Oltenia. 

Acesta a avertizat că este posibil ca numărul protestatarilor să crească și că aceștia nu vor renunța la gestul lor până când nu vor avea certitudinea că problemele vor fi rezolvate.

Citeşte mai multe despre:   angajați,   Complexul Energetic Oltenia,   greva foamei,   salariile,   sindicaliștii
Loading...