Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Economic Veste excelentă!Se pot obține locuințe ANL și după 35 de ani! Ce trebuie să faci ca să ai casă de la stat

Veste excelentă!Se pot obține locuințe ANL și după 35 de ani! Ce trebuie să faci ca să ai casă de la stat

Un articol de: -
Economic

Veste excelentă!Se pot obține locuințe ANL și după 35 de ani! Ce trebuie să faci ca să ai casă de la stat. Senatul a adoptat în unanimitate (89 voturi "pentru") OG 28/2017 pentru completarea Legii ANL, introducând, în ședința plenului de marți, un amendament care stabilește că medicii specialiști și rezidenți și cadrele didactice pot obține locuințe ANL și după 35 de ani.
Comisia de administrație publică amendase ordonanța în sensul că medicii rezidenți și specialiști puteau depune cereri pentru repartizarea locuințelor construite prin programele ANL și după 35 de ani, dar în urma propunerii formulate în plen de senatorul PSD Ecaterina Andronescu, amendamentul a fost completat, fiind incluse și cadrele didactice.

De asemenea, ordonanța are ca obiect completarea art. 6 din Legea 152/1998 privind înființarea Agenției Naționale pentru Locuințe, în sensul că ANL este autorizată să utilizeze pentru cheltuieli de funcționare 5% din resursele constituite pe anul în curs rezultate din închirierea și vânzarea locuințelor.

Proiectul de lege privind aprobarea OG 28/2017 pentru completarea Legii ANL va intra în dezbaterea Camerei Deputaților, care are rol decizional.

Citeşte mai multe despre:   anl,   psd
Loading...