Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment A încurcat borcanele! O bătrânică a băut diluant în loc de agheasmă și a ajuns la urgențe

A încurcat borcanele! O bătrânică a băut diluant în loc de agheasmă și a ajuns la urgențe

Un articol de: -
Eveniment

Deși proverbul spune limpede că agheasma nici nu face rău, nici nu ajută, în cazul unei credincioase ortodoxe din Bucovina proverbul a avut un alt sens care se putea dovedi fatal. 

O bătrână în vârstă de 80 de ani, din oraşul sucevean Frasin, a ajuns la spital cu intoxicaţie cu diluant după ce a încurcat sticla cu agheasmă cu cea de diluant, luând o gură bună de diluant, cum informează Adevărul.

Din nefericire, falsa agheasmă era cât pe ce să o trimită pe mătușica noastră să își vadă Creatorul mai curând decât era programat.

Bătrâna a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, prezentând semne de intoxicaţie accidentală cu diluant. Din discuţiile purtate de medici cu fiul femeii a reieşit că aceasta suferă de probleme cardiace de circa 15 ani de zile şi starea sa de sănătate nu este una foarte bună. În dimineaţa zilei de 15 octombrie 2017, în jurul orei 07.00, Felicia G. a băut diluant dintr-o sticlă aşezată lângă patul ei din cauză că a confundat-o cu o sticlă asemănătoare în care păstrează agheasmă, din care consuma frecvent. Bătrânei i-a fost rău întreaga zi, având dureri de stomac, însă nu a solicitat intervenţia unei ambulanţe şi nici nu a spus nimic despre incident, decât după trei zile, când i-a povestit tot ce s-a întâmplat fiului ei. A doua zi dimineaţă, bărbatul a transportat-o pe mama sa la Spitalul orăşenesc Gura Humorului, de unde a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava, unde medicii au diagnosticat-o cu „intoxicaţie accidentală cu diluant”, în prezent starea sa fiind una stabilă. Poliţiştii au deschis şi ei un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, aceştia făcând verificări pentru a stabili circumstanţele exacte în care femeia a ajuns să bea diluant.

Citeşte mai multe despre:   agheasma,   diluant,   sticla,   Urgente,   Frasin
Loading...