Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment A PICAT A CINCEA OARĂ! Godină (media 7,60), FURIBUND pe Facebook vizavi de admiterea la Academia de Poliție (FOTO)

A PICAT A CINCEA OARĂ! Godină (media 7,60), FURIBUND pe Facebook vizavi de admiterea la Academia de Poliție (FOTO)

Un articol de: -
Eveniment

Cu media 7,60 (8,20 la Română, 7,90 la Istorie și 6,70 la Engleză) polițistul Marian Godină s-a clasat al 60-lea din cei 140 de candidați și a picat a cincea oară admiterea la Academia de Poliție.

 

Nu mai puțin de 13 mesaje a postat pe Facebook polițistul-vedetă Godină în ultimele 48 de ore, nemulțumit de modul în care s-a desfășurat examenul de admitere la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București.

Fără să conteste propriile carențe, Godină a punctat, răutăcios pe alocuri, lipsurile unui concurs care a avut mai multe erori de fond și formă.  

Astăzi vor fi afișate rezultatele admiterii la Academia de Poliție. Eu voi fi respins, sunt convins de asta. Voi fi făcut prost și în toate felurile. Îmi asum asta și îmi asum că trebuia să iau note mai mari, dar voi dori să mă conving că m-am bătut de la egal la egal.
Însă reprezentanții Academiei vor trebui să își asume ce au făcut...
. își începe Godină postarea.  

Polițistul (subofițer) din Brașov a publicat joi o nouă observație cu privire la subiectele de concurs, de această dată legându-se de formularea unor cerințe.

Primele sale postări pe această temă au fost legate efectiv și obiectiv de proba la istorie unde Academia, sesizată și de alți candidați, a recunoscut  că a greșt grila de punctaj și a făcut recorectarea lucrărilor, ulterior ținând și o conferință de presă pe această temă.

Un aport major la mediatizarea scandalului l-a avut, fără îndoială, Godină, care se bucură de o popularitate imensă pe Internet și ale cărui postări sunt preluate imediat de mass media.

Referitor la Bogdan Marinescu, rectorul Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" din București, Marian Godină l-a acuzat de neasumare a propriilor fapte, dând apoi frâu liber stilului care l-a făcut celebru:

"În caz că vreți să vă amuzați, vă las un filmuleț cu domnul comisar șef doctor, ajuns rector al Academiei, deși nu are o zi lucrată ca polițist operativ, dumnealui fiind profesor de sport la Academie.
Și încă ceva: e tare frustrant pentru candidații care au fost respinși pe motiv că nu au peste 1.70 m să vadă că tocmai institutia care i-a respins pentru acest motiv e condusă de cineva care abia ajungea azi la microfoane. Măcar scoateți criteriul ăla că și-așa e total irelevant. "

Spre deosebire de alte postări și subiecte postate pe pagina sa de Facebook, polițistul Godină, s-a confruntat de această dată cu un număr sporit de oameni cu care a intrat în dezacord și hateri care au ținut să îl facă milițian prost.

 

Loading...