Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment A treia cerere de eliberare condiționată: MIRCEA BĂSESCU încearcă din nou să iasă din închisoare 

A treia cerere de eliberare condiționată: MIRCEA BĂSESCU încearcă din nou să iasă din închisoare 

Un articol de: -
Eveniment

Fratele fostului preşedinte Traian Băsescu încearcă din nou să iasă din închisoare. Mircea Băsescu a formulat o cerere de eliberare condiţionată, care va fi judecată de instanţă miercuri, informează B1 TV. Este a treia cerere de eliberare făcută de Mircea Băsescu

După aproape un an de închisoare, Mircea Băsescu a facut o nouă cerere de eliberare. A treia.

Documentul a fost depus de fratele fostului preşedinte la o instanță din Medgidia, care urmează să judece totul miercuri.

Printre argumentele pe care Mircea Băsescu le-ar putea aduce în faţa magistraţilor se numără faptul că își ispășeste pedeapsa în regim deschis, a avut o conduită bună în detenţie şi a participat la activităţile organizate în penitenciar.

Decizia instanţei nu va fi însă definitivă.

Fratele fostului preşedinte a depus prima cerere de eliberare condiţionată în toamna anului trecut.

Şi în martie anul acesta Mircea Băsescu a încercat din nou să-i înduplece pe magistraţi. Printre motivele invocate atunci s-au numărat şi problemele de sănătate pe care le are.

Băsescu le-a spus judecatorilor că are nevoie de o nouă operație pe cord deschis pentru înlocuirea by-pass-urilor montate în urma cu 15 ani, dar şi că a fost disgnosticat cu diabet, afecţiune pentru care în închisoare nu primeşte medicamentele necesare.

La sfârşitul lunii mai, fostul preşedinte Traian Băsescu spunea şi el că fratele lui este foarte bolnav şi ar fi trebuit eliberat de mult.

Mircea Băsescu execută o pedeapsă de patru ani primită pentru trafic de influență, în dosarul în care a fost judecat pentru că ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistrați pentru soluționarea unui proces care îl viza pe Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.
 

Citeşte mai multe despre:   Mircea Băsescu,   eliberare condiţionată,   închisoare
Loading...