Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Acuzații fără precedent la Casa Regală: Nu Mihai I a semnat decizia de excludere a fostului prinț Nicolae

Acuzații fără precedent la Casa Regală: Nu Mihai I a semnat decizia de excludere a fostului prinț Nicolae

Un articol de: -
Eveniment

În timp ce Regele Mihai se află într-o stare de sănătăte critică, urmașii acestuia din Casa Regală se află într-un imens scandal. 

Principalele tabere în scandal par a fi cele dintre fostul prinț Nicolae Medforth Mills și cea a taberei Principesa Margareta- Principele Radu Duda. 

După ce fostul prinț a fost acuzat că a forțat intrarea în reședința din Elveția unde se află Regele Mihai în încercarea de a vedea, acum avocatul lui Nicolae iese public cu acuzații extrem de grave.
Avocatul Radu Enache susține că nu Regele Mihai ar fi fost cel care a semnat în 2015 retragerea titlului regal și excluderea din linia de succesiune a lui Nicolae Miltforth Mills.

"Decizia de retragere a titlului regal, Nicolae mi-a spus că nu i-a fost comunicată în original niciodată. Deci, eram curioși să vedem dacă este semnătura fostului suveran. Nefiind un act administrativ nu îl putem ataca nici în contencios. Nicolae are acest dubiu, că nu ar fi fost acel decret semnat şi nu i-a fost comunicat în original”, a spus Radu Ehache, avocatul lui Nicolae pentru Digi24.

Avocatul ține să lămurească și unele speculații apărute în spațiul public, acesta precizând că fostul prinț nu urmărește sub nicio formă vreo moștenire din urmare regelui și scandalul nu este pe acest subiect.

"El spune că nu urmărește moștenirea. E o situație aparte. Bunurile Casei Regale și bunurile proprii ale casei regale. Ceea ce custodele coroanei administrează, bunurile Casei Regale. Un patrimoniu imobiliar estimat la minimum 60 de milioane de euro. Bunurile personale ale fiecărui membru al Casei Regale pot fi lăsate mostnire cui doresc. El nu moștenirea o urmărea, pentru că nici nu mai realizează dacă mai are vreo șansă reală. El voia să-şi vadă bunicul și voia să revină în familie. Ce înseamnă asta în viitor, vom vedea", a spus Radu Enache.

Nepotul Regelui Mihai, fostul prinț Nicolae Medforth-Mills, a scăpat de acuzațiile de violență după ce nici infirmierele care au grijă de monarh și nici personalul Casei Regale nu a depus plângere împotriva sa după incidentul de miercuri. În schimb, dacă aceștia l-au iertat pe fostul prinț și nu au depus plângere, Principesa Margareta a depus plângere pentru violare de domiciliu. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   Regele Mihai,   Casa Regală,   Nicolae ,   Margareta,   Radu Enache
Loading...