Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ajutor! Are nevoie de sânge! Un îndrăgit actor român, suspect de cancer! (FOTO)

Ajutor! Are nevoie de sânge! Un îndrăgit actor român, suspect de cancer! (FOTO)

Un articol de: -
Eveniment

Actorul Dumitru Dumitru, care a lucrat la Teatrul Bulandra, este suspect de cancer și are nevoie urgentă de sânge, motiv pentru care Uniunea Teatrală din România, UNITER, a făcut apel la urmăritorii de pe o rețea socială.

Actorul este internat la Spitalul Sfânta Maria și are nevoie de ajutor pentru a reuși să supraviețuiască.

„Rugăminte donație sânge pentru domnul Dumitru Dumitru

Domnul Dumitru Dumitru, membru al Casei Artiștilor (program social al UNITER), fost actor al Teatrului Bulandra, este într-o situaţie disperată. Este suspect de cancer, tumora este operabilă, dar spitalul nu are sânge pentru transfuzie. Are nevoie pentru operaţie de sânge grupa B3 cu Rh negativ.

Dacă aveţi posibilitatea să donaţi sânge pentru această operaţie, vă rugăm să o faceţi la Spitalul Sfânta Maria (b.dul. Ion Mihalache, Bucureşti, nr. 37-39, tel: 021 222 3550). Vă rugăm să specificaţi că vreţi să faceţi donaţia pentru domnul Dumitru Dumitru care este pacientul d-nei doctor Daniela Dinu. Acest anunţ este trimis pe 25 septembrie 2017. Este nevoie de sânge urgent.
Mulţumim tuturor pentru gândurile bune!
Echipa CASA ARTIŞTILOR – UNITER”, este mesajul postat de UNITER.

Citeşte mai multe despre:   dumitru dumitru,   bulandra,   actor ,   spital,   cancer
Loading...