Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment ALERTĂ! Incident ŞOCANT în ROMÂNIA! Zeci de COPII au ajuns, de urgenţă, la SPITAL!

ALERTĂ! Incident ŞOCANT în ROMÂNIA! Zeci de COPII au ajuns, de urgenţă, la SPITAL!

Un articol de: -
Eveniment

Incident şocant petrecut la o şcoală. Zeci de elevi au ajuns, de urgenţă, la spital după ce, într-o clasă a fost pulverizat spray paralizant.

Scena halucinantă a avut loc în această dimineață, la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți. În școală s-a simțit miros de spray iritant și mai mulți elevi au fost transportați la spital, pentru că se simțeau rău, conform Digi 24.

Cei 22 de elevi care prezentau semne de iritații au fost evaluați, ilterior fiind toți externați. Conducerea liceului a luat decizia de a suspenda cursurile în întreg colegiul, pentru a aerisi bine sălile de clasă.

A fost deshisă și o anchetă, atât la nivelul conducerii școlii, pentru a se stabili cine a pulverizat spray paralizant, cât și de către poliție.

La Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți învață circa 900 de elevi. ”Când a ajuns Poliţia la şcoală, nu se mai simţea niciun miros”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

 

Loading...