Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Alexandru Arșinel: M-am DEZBRĂCAT în pielea GOALĂ și m-am băgat în duș. Am stat sub dușul ăla PLÂNGÂND 10 minute!

Alexandru Arșinel: M-am DEZBRĂCAT în pielea GOALĂ și m-am băgat în duș. Am stat sub dușul ăla PLÂNGÂND 10 minute!

Un articol de: -
Eveniment

Alexandru Arșinel a vorbit în cadrul emisiunii "Vorbește Lumea", de pe PRO TV, despre momentele grele peste care a trecut în ultima perioadă, mai ales după ce și-a pierdut două prietene și colege de scenă, Stela Popescu și Cristina Stamate. 

De asemenea, marele actor a vorbit și despre momentele de pe scenă, după ce a fost operat.

„Toate momentele pe scenă au fost dificile pentru mine. Orice intrare pe scenă este dificilă, chiar și după mulți ani, să știți. Cel puțin…prima intrare după operația de transplant de rinichi..A fost foarte dificilă pentru mine. N-aveam forță, trebuia să apar neapărat. Eu promisesem că prezint gala pentru comunitatea evreiască. S-a sculat toată sala în picioare….Am ieșit afară, am crezut că pic. Au fost și altele. După o piesă de teatru care a ieșit foarte bine, a fost un moment extrem de emoționant, după ce am ieșit din scenă…m-am dezbrăcat în pielea goală și m-am băgat în duș. Am stat sub dușul ăla plângând 10 minute. Nu puteam să mai ies de sub dușul ăla. Sunt momente din astea…Eram atât de mândru pentru teatrul meu. (…) Știi ce se întâmplă, nu prea ne iubim. Suntem ușor ipocriți, din nefericire. Asta se transmite și la mulți dintre noi din poporul ăsta. E foarte dureros că nu putem să ne iubim mai mult, să ne respectăm mai mult și să facem mai multe pentru noi. Eu am avut multe de tras din cauza asta. Tot cu oamenii am reușit. Niciodată nu poți să spui că nu-ți pasă. Te mobilizezi și trăiești cu impresia că nu-ți pasă, până în clipă când te lovește alt necaz. Anul trecut, nu vezi ce s-a întâmplat…Ce blesteme s-au asuprit asupra noastră”, a declarat actorul Alexandru Arșinel.

Citeşte mai multe despre:   Stela Popescu
 
 
Loading...