Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment ANCHETĂ parlamentară în cazul Jandarmului bătăuș: “TREBUIE analizat și SANCȚIONAT”

ANCHETĂ parlamentară în cazul Jandarmului bătăuș: “TREBUIE analizat și SANCȚIONAT”

Un articol de: -
Eveniment

Cazul jandarmului bătăuș care a lovit în mod violent mai mulți manifestanți prezenți la protestul spontan de duminică seara ar putea fi obiectul unei anchete în cadrul Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, la solicitarea vicepreședintelui acesteia, Ovidiu Raețchi.

"Voi solicita ca în prima săptămână a lunii februarie, la începerea sesiunii, după demersurile pentru instalarea Guvernului, să facem în Comisiile de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Parlament o analiză a modului în care Jandarmeria a gestionat protestele civice din ultimele luni”, a scris deputatul PNL, duminică, pe Facebook.

Potrivit lui Raețchi, gestul jandarmului care a lovit manifestanții trebuie anchetat obiectiv.

“Momentul de ieri, în care un jandarm loveşte cu pumnul manifestanţii, se cere analizat şi sancţionat obiectiv, în afara posibilelor reţele de protecţie pe care am început să le descoperim în MAI după cazul poliţistului pedofil", a conchis Ovidiu Raeţchi.

Citeşte mai multe despre:   Ovidiu Raețchi,   PNL
Loading...