Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Apel cu cântec! Pomohaci a cerut UN NOU TERMEN de judecată. Presa, îmbrâncită de susținătorii fostului preot (VIDEO, FOTO)

Apel cu cântec! Pomohaci a cerut UN NOU TERMEN de judecată. Presa, îmbrâncită de susținătorii fostului preot (VIDEO, FOTO)

galerie foto Un articol de: -
Foto: Inquam Eveniment

Surpriză la Mitropolia Ardealului: apelul se amână! Cazul fostului preot Cristian Pomohaci a primit un nou termen de judecată, la cererea acestuia.

Luând act de solicitarea apelantului și respectând dreptul la apărare al acestuia, Consistoriul Mitropolitan prezidat de ÎPS Laurențiu Streza, a acordat un nou termen de judecată, pentru ziua de 5 octombrie, se arată într-un comunicat al Mitropoliei citat de Alba 24.

Fostul preot s-a prezentat în fața membrilor Consistoriului Mitropolitan, solicitând, în scris, acordarea unui nou termen de judecată în vederea studierii dosarului de apel. Pomohaci a ajuns la sediul Mitropoliei din Sibiu, cu cinci minute înainte de ora 9, lăsându-și avocata la volanul mașinii cu motorul pornit, semn clar că era decis să nu stea prea mult la judecată.

Surpriză, APELUL se amână! Pomohaci a solicitat Mitropoliei UN NOU TERMEN de judecată, pentru a studia dosarul

Cei aproximativ 200 de credincioși veniți să își arate susținerea față de fostul preot au ieșit din curtea Catedralei Mitropolitane din Sibiu, cu aproximativ jumătate de oră înainte de finalul ședinței în care Cristian Pomohaci a contestat excluderea sa din rândul preoțimii. Credincioșii, veniți ca la un semnal, au blocat trotuarele din fața și de vizavi de clădirea în care s-a desfășurat judecata preoțească, înconjurând jurnaliștii care așteptau, de asemenea, ieșirea lui Pomohaci. În îmbulzeala declanșată, o jurnalistă a fost lovită cu pumnul, în cap, după care i-a fost aplicat un cot în zona toracică pentru a se da la o parte, scrie Turnul Sfatului.

Citeşte mai multe despre:   Pomohaci,   apel ,   Mitropolia Ardealului
Loading...