Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Asta i-a adus SFÂRȘITUL! Greșeala FATALĂ pe care a făcut-o Corneliu Vadim Tudor! Într-un FINAL, s-a aflat CAUZA MORȚII

Asta i-a adus SFÂRȘITUL! Greșeala FATALĂ pe care a făcut-o Corneliu Vadim Tudor! Într-un FINAL, s-a aflat CAUZA MORȚII

Un articol de: -
Eveniment

Corneliu Vadim Tudor a murit fulgerător  la vârsta de 66 de ani, surprinzând pe toată lumea. Chiar dacă se știa că suferă de diabet, nimeni nu se aștepta ca politicianul să moară atât de repede, mai ales că o astfel de boală poate fi ținută în frâu cu un stil de viață sănătos și cu un anumit regim, dar....

Invitat la interviurile DC News, academicianul Mircea Ifrim a dezvăluit ce greșeală teribilă a făcut Corneliu Vadim Tudor.

"Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost un fenomen natural, adică de așteptat, pentru nu voia să țină regimul respectiv având diabet. Cum era de așteptat, diabetul i-a atacat vasele. Atacând vasele, a ajuns la Spitalul Militar. Coneliu Vadim Tudor era foarte încăpățânat, un mare om de cultură, incontestabil, un talent, dar aici nu a ținut cont de ce trebuia să facă", a zis academicianul Mircea Ifrim.

Așadar, toți cei care au diabet ar trebui să ia aminte la spusele marelui profersor: nu faceți ca Vadim Tudor, țineți regim!

 

 

 

 
 
Loading...