Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Au înghițit două kilograme de cocaină: Traficanți brazilieni, prinși pe Aeroportul Otopeni (VIDEO)

Au înghițit două kilograme de cocaină: Traficanți brazilieni, prinși pe Aeroportul Otopeni (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: diicot.ro Eveniment

Caz neobişnuit pentru vameşii de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Aceştia au prins doi brazilieni, în momentul în care doreau să intre pe teritoriul României. Bărbaţii aveau asupra lor o cantitate mare de cocaină. Drogurile nu erau ascunse în haine sau în geamantane, ci în stomac, informează B1 TV. 

Au înghițit două kilograme de cocaină: Doi traficanți brazilieni, prinși pe Aeroportul Otopeni

Cei doi brazilieni sunt originari din Sao Paolo şi au vârste de 41, respectiv 19 ani. Ei au ajuns weekendul trecut pe aeroportul Otopeni, însoţiţi de o femeie. Fiindcă le-au atras atenţia vameşilor că ar putea transporta substanţe interzise, bărbaţii au fost supuşi unui control cu raze X. Iar rezultatul... surpriză! În stomacul celor doi au fost găsite cantităţi uriaşe de cocaină.

DIICOT a cerut examinarea fizică a celor doi, inclusiv intervenţii medicale pentru eliminarea substanţelor sau obiectelor străine din corpurile lor. Astfel unul dintre inculpaţi a eliminat nu mai puţin de 129 de caşete de culoare albă, cu peste 1,5 kg de cocaină, iar celălalt 43 de caşete cu o cantitate totală de 426 grame din acelaşi drog de mare risc. 

După mai multe cercetări efectuate, autorităţile au aflat că inculpaţii urmau să transporte drogurile în Istanbul, Turcia, cu autocarul. Cei doi bărbaţi au fost prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu popunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc.
 

Citeşte mai multe despre:   Aeroportul Internaţional Henri Coandă,   brazilieni,   cocaină,   stomac
Loading...